np. Tehosekoitin - Ote irtoaa (2009)

 photo tuuttuut-008_zpsf263ab6d.png photo tuuttuut-009_zps4fdded67.png photo tuuttuut-003_zps27471a06.png

En voisi paljoa tylsempää asua enää keksiä ja pönötyksenikin näyttää tavallistakin kummallisemmalta, mutta nyt piti tästäkin ottaa kuvat, ihan vain koska Pamela Mannin avaruussukkikset = . Pamela Mannin sukkahousut on taas yksi niitä hiljalleen karttuvia asioita, joita olen rakastanut teinigoottiernunolosteluvuosinani ja jotka voisin ja olen ottanutkin uudelleen omakseni. Varhaisteininä mulla oli Pamela Mannin leopardisukkiksia vähän joka värissä ja oikeastaan vähän kaipailenkin niitä. Ajatus kaatosateisista kesäfestareista ja riistohintaisesta omenasiideristä alkaa melkein houkutella, jos niistä voisi nauttia raivovihreissä leopardisukkiksissa. Tai sitten ei ihan kuitenkaan.

Mietin muuten, että voisin tehdä postauksen siitä, miten olen vuosien varrella pukeutunut. Jos kehtaan. Melko maukasta materiaalia on tallessa mm. yläasteajoilta. 

Mun piti tänä aamuna mennä Jäähallin kirppikselle, käydä ostamassa eräs tietty huulipuna, tehdä etätehtäviä ja mennä treeneihin. Hahah, mitään en tehnyt, mutta huomenna uusi yritys. Kirppis ainakin houkuttelee, vaikken Jäähallilta ole koskaan oikein mitään löytänytkään. Oi Valtteri, miksi jouduitkaan lopettamaan? Pääkaupunkiseudulla olisi kyllä nyt melkoinen kirpputorin mentävä aukko.

Mulla on huomiseksi mielessä myös yksi DIY-projekti, johon liittyy punainen spray-maali. Jos vaan päivänvaloa riittää, niin toteutan! Ellen sitten vaan fiilistele Tehareita. Viime päivinä on jotenkin iskenyt kaikki, mitä on tullut kuunneltua se viitisen vuotta sitten.

  

8 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Joo ehdottomasti teet postauksen sun aiemmista pukeutumistyyleistä :D Mietin just tänään, että eikös sulla sillon kultaisina 30STM-aikoina ollu just joku emoilumeininki päällä, vai muistanko ihan väärin.

Elena kirjoitti...

Kuku Ruu: Ahahahahah, joo olihan mulla! :D Löysin tossa just yks päivä kuvan, jossa mulla on toinen puoli päätä vihreä ja toinen sininen. Oi aikoja, oi tapoja!

Unknown kirjoitti...

Rest in peace valtterin kirppari :( mäkin oon sitä saanut murehtia monet kerrat että se mentiin lopettamaan...

ps. Ihana muuten tää sun blogis huoliteltu ulkoasu!
pps. MISTÄ NOITA SUKKIKSIA SAA?!

http://ahoysailorr.blogspot.fi
<3 Stella :)

L-J kirjoitti...

Hej, nakkasin sulle haasteen! :> http://the-cliche.blogspot.fi/2013/02/blogihaaste.html

L-J kirjoitti...

Hej, en ole varma tuleeko tämä nyt kaksi kertaa, en muista painoinko julkaise kommentti -nappia ennen kuin poistuin ikkunasta, mutta mun blogissa olisi sulle haaste! :> http://the-cliche.blogspot.fi/2013/02/blogihaaste.html

Elena kirjoitti...

Stella: Niinpä, yhyy Valtteri. (: Ja kiitos! Omat sukkikseni ostin eBaysta, mutta katselin just Pamela Mannin nettikauppaa muutamien muiden sukkiksien toivossa ja siellä oli kans noita samoja, joten sinne vaan. Google-hakuun Pamela Mann, niin eiköhän löydy!

Laura-Janica: Kiitti haasteesta, teen piakkoin! :)

AINO kirjoitti...

Oi olet kovin ihanan näköinen! Jotenkin ekaksi tuli mieleen jotain tosi surrealistista, etten tajunnut yhtään näiden kuvien värimaailmaa, silleen hyvällä tavalla. Okei makes no sense, mutta ihanat leggut ja huivi! Jään lurkkailemaan nurkkiin >:)

Lotta kirjoitti...

Jännät värit täällä sun blogis kuvissa :) Tykkäsin!

❤: http://kehvelijehnakas.blogspot.fi