np. Eleanoora Rosenholm - Maailmanloppu

 photo oranssimekko-007_zps4bfe9ed3.png photo oranssimekko-008_zps6edc0653.png photo oranssimekko-012_zpsd99e59d5.png photo oranssimekko-002_zps114d052f.png photo oranssimekko-009_zpsa5d03400.png

En tiedä, voiko viikko mennä enää enempää hukkaan, mutta toisaalta olen ollut ihan onnellinen tästä rauhasta. Olen voinut lukea (missä on A Dance with Dragonsin suomennos, kysyn vaan), nukkua ja vain olla. Ihanan päämääräröntä haahuilua. En voi olla stressaamatta vähän tulevaa kesää ja kesätyöpaikan puutetta, mutta yritän ajatella varasuunnitelmana sitä, että säästäisin opintotuista sen mitä voin ja yritän vain kärvistellä.

Kesä tuntuu, oikeastaan onneksi, vielä aika kaukaiselta ajatukselta. Vaikka sehän on ihan kohta ja minun pitäisi syödä vähemmän pitsaa ja enemmän parsakaalia, että voisin pukeutua kesällä kaikkiin ihaniin kesävaatteisiin tai vaikka, hui, käydä uimassa. Jos nyt eläisin oikein säästeliäästi, voisin varautua kesään jollain ihanalla Esther Williamsin uima-asulla. Ja jos tekisin niin, ihan varmasti sataisi koko kesän. Ehkä pärjään noilla vanhoilla sen pari-kolme kertaa, kun ehkä kelit juuri ja juuri sallivat uimisen.

Pitäisi noille hiuksille ehkä pikku hiljaa tehdä jotain. En vain halua värjätä tuota tyvikasvua. Äh ja äh.

Ai niin! Jos joku tekee joskus pitsaa ja ei tiedä, että paras tomaattikastike syntyy itse tekemällä, niin tehkää itse! Parhaaseen tomaattikastikkeeseen tulee puoli tuubia tomaattipyrettä, loraus oliiviöljyä, muutama lehti tuoretta basilikaa pieneksi nypittynä, kaksi kynttä valkosipulia ja vajaa puoli palkoa tuoretta chiliä mahdollisimman pieneksi hienonnettuna. Sitten vähän sokeria ja loput mausteet maun mukaan, mä laitan oreganoa, cayennepippuria ja mustapippuria. Jos siitä haluaa juoksevampaa, voi laittaa ihan vähän vettä. Ei mulla muuta.

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

siisti panta ja kiva postaus (: ihanan blondivihree tukka ^^

lukijasi, jehanan.blogspot.com

Elena kirjoitti...

Jenna ja Johanna: Kiitos ja kiitos. :)

Anonyymi kirjoitti...

Tää on yks niistä harvoista kivoista blogeista jota oon löytäny demin kautta :--D Oot kaunis ja sun tyyli on cool, vähän samallainen kun mulla :--D

Elena kirjoitti...

Anonyymi: Aww, hei kiitti! Olispa sulla blogi, mä en ikinä onnistu löytämään sellaisia tyyliblogeja, joissa bloggaajan tyyli kolahtais ihan kunnolla. Että pitääkin olla tällainen sekasikiö. :D

G kirjoitti...

ihana toi panta!!<3

Elena kirjoitti...

ELLA: Samaa mieltä. :)

Henna kirjoitti...

HEI mistä tuo panta on?! Etsinyt ja etsinyt ja koitin tehdä itsekin, mutta vaikeampaa kuin voisi kuvitella :D Aivan mahtavan näköinen!

Elena kirjoitti...

Henna: Panta on kotoisin eBaysta, en vaan kuollaksenikaan muista millä hakusanalla ton löysin. Kokeile vaikka "stud headband" tai jotain vastaavaa. :)

Mira kirjoitti...

AUUUUUUH, ihan kreisikiva asu ja sun tukka on ihan TAIKAA!! Rakkautta Turusta!