np. Husky Rescue - Onnellisuus

 photo kuviakaikesta-013_zps671fae7f.png photo kuviakaikesta-017_zps09255163.png photo kuviakaikesta-023_zps1a059c30.png photo kuviakaikesta-016_zps434aca79.png photo kuviakaikesta-021_zps0c0d0167.png 
 
Tuntuu ihan siltä, kuin olisin juossut tänään pää kolmantena jalkana kaikkialle. Koulupäivä sujahti ohi ihan huomaamatta, minkä jälkeen ryntäsin suoraan lenkille ja tein vatsat, selät, hauikset ja ojentajat. Vaikka olin ihan hajalla, sain liikunnasta jonkin endorfiinihuuruisin energiapiikin ja lähdin vielä etsimään kauppakeskushelvetistä yhtä koulukirjaa, mutta tuloksetta. Perc. Sen sijaan Suomalaisen kirjakaupan remonttialesta lähti pari muuta opusta mukaan, joista toinen oli Noora Shinglerin Marjoja ja maskaraa. Kyseistä kirjaa olin haikaillut ilmestymisestä asti, mutta täysihintaisena en kuitenkaan ollut raaskinut ostaa. Seurasin Nooran blogia, Kemikaalicocktailia vuosi-pari sitten lähes fanaattisesti, vieläkin tulee usein selailtua varsinkin ne kiinnostavimmat postaukset. 
 
Toinen kirja oli jo aiemmin ihastelemani Jo Waterhousen ja Clare Bridgen Wearable Vintage Fashion, joka on kuorrutettu melkoisen ihanilla kuvilla eri vuosikymmenten aarteista. Jos sattuisin omistamaan skannerin, olisi varmaan pakko skannata pari ihaninta mekkoa tännekin näytettäväksi. 
 
Sain tänään myös yllättävän kutsun viinilasilliselle yhdeltä tutulta, jonka kanssa olin joskus enemmänkin tekemissä, mutta sit meille tuli sellainen välirikon tapainen eikä ollakaan puhuttu aikoihin, mitä nyt treeneissä törmäilty. Vähän ahdistaa kyllä eikä tekisi mieli mennä, mutta tuleepahan ainakin vaihdettua kuulumiset. Ja sosiaalinen elämä kodin ulkopuolella voisi tehdä ihan hyvää. 

Tää päivä on tosiaan mennyt kuin siivillä, eikä huominen taida olla sen rauhallisempi. Aamutreenit, koulua ja iltatreenit vielä päälle. Pää meinaa räjähtää postausideoiden määrästä, pitäisi vain löytää aikaa ja resursseja toteuttaa niitä.

Keltaiset nilkkamittaiset kasarimartensit, hot vai not?

3 kommenttia:

Ella kirjoitti...

Ihana asu! Noi sun hiukset on coolit 8)

Anonyymi kirjoitti...

Ihan sairaan makeet kengät, oon aatellu samanlaisia pinkkeinä :D ja pakko mainita, aamulla lueskelin sun blogia, nii sain inspiraatiota mun tän päivän vaatteisiin sun "np. Aknestik - Yölaulu" -postauksesta :D hahaaa jee, sulla on hyvä tyyli ja noi hiukset on kivat, oispa mullaki pysyny väri tollasena enemmän kun sen kahden pesun verran :D

Pauliina K kirjoitti...

oii tykkään sun hiuksista kovin! :-)