np. Aknestik - Yölaulu

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Ahahaha, olin tänään ensimmäisellä ruotsin tunnillani ehkä viiteen vuoteen tai jotain. Lähtötasotestistä sain 18/33 pistettä ja yllätin aivan itsenikin! Niin kuin olen ehkä aiemminkin muistanut mainita, ajattelin valmistua tämän vuoden aikana koulusta. En ehkä keväällä, mutta jouluna viimeistään. Suoritan ruotsia ja matikkaa (all-time lempparini) avoimen ammattiopiston kautta, mikä on ehkä parhaita keksintöjä ikinä. En ole vielä ihan varma.

Siitäkään en ole ihan varma, onko hyppytunnit ja Ikea ihan koulun vieressä paras mahdollinen yhdistelmä. Kilautin puputaksille ja mentiin hakemaan instant-stressiannos ja maailman siistein matto. Olisin halunnut kuvata sen näytille, mutta se on vielä ihan rullalla. Ehkä joskus voisin tehdä jonkinlaisen kotipostauksen, jos joskus olisi sellainen ihmeellinen tilanne, että koko asunto olisi samaan aikaan siisti!

Poden vähän sellaista pukeutumisahdistusta. Kymmenen asteen pakkaset eivät houkuttele laittamaan mitään kivaa päälle. Hiukset ovat sähköiset ja juurikasvukin ajoittain vituttaa. Haluan kevään ja täydellisen pehmeää nahkaa olevan vintagebikertakin, jota mulla ei luonnollisesti vielä ole. Haluan farkkutakkeja, jotta voisin kokeilla erilaisia värjäysprojekteja. Ehkä pitää odottaa seuraavia UFFin euron päiviä. Talvi on syönyt ihan kaiken innostuksen ja inspiraation. Kaikesta.

Kai mä lähden sitten raahautumaan vaatteiden vaihtoon ja treenejä kohti. Olisin melkein toivonut, ettei viikolle olisi osunut treenivuoroa tänä talvena. En vain jaksaisi, mutta pakko jaksaa. Kummastelen vaan, missä on mun jokatalvinen rappio, kurjuus ja osa-aika-alkoholismi. Onkohan tuo edes sana?

5 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Tosi kivanolonen blogi sulla! (:

http://hheiddiii.blogspot.fi/

Elena kirjoitti...

Elena: Kiitti. :)

Marianna kirjoitti...

Kivat hiukset!!:) Muutenkin kivanoloinen blogi:)

http://mannnan.blogspot.fi/

Elilia Inrik kirjoitti...

Sulla on ihana blogi =) Kiva tukkakin!

http://eliliainrik.blogspot.fi/

Anonyymi kirjoitti...

Oi!<3 Sulla on erittäin kaunis ja persoonallinen tyyli! Pidän kovasti :)