Ei ihan pelkkiä aleostoksia

 photo monkijutut-003_zps1a3b7f09.png photo monkijutut-006_zps8d882c13.png photo monkijutut-001_zps4c284095.png photo monkijutut-005_zpsd51537a8.png photo monkijutut-002_zpsfb9606b8.png 
 
1. Susipaita, Monki 2. Matto, Ikea 3. Hattu, Monki 4. Nahkapalaneule, Indian Summer vintage store

Tapasin tänään pitkäaikaisinta ystävääni. Sovittiin kenkä- ja leivänpaahdinvaihtokaupoista, syötiin sushia ja käytiin katsomassa, mitä alennusmyynneistä voisi löytää. Mä olin oikeasti aika onnellinen, kun ei ollut kauheasti rahaa. Mä olisin voinut tyhjentää koko Monkin. Pelkästään alepuolella olisin voinut päästä kaikista rahoistani. 

Toi hattu oli vähän sellainen, etten olisi varmaan edes huomannut sitä, mutta tutkiessani muita hattuja, maailman paras Noora vain länttäsi sen päähäni ja olihan se nyt siisti kaikessa eiminkäänvärisyydessään. Noiden lisäksi ostin Monkista vielä sellaisen vähän niin kuin liukuvärjätyn, ihanan massiivisen kaulaliinan ja sellaiset avaruusrintsikat + pääntsit, joita kuumottelin muutama postaus sitten. 

Tän postauksen pointti voisi oikeasti olla siinä, että oikeasti, jos joku asuu tai muuten vain on käymässä joskus Helsingissä, niin mä en keksi muuta must-see-paikkaa, kuin Kaisaniemessä sijaitseva Indian Summer vintage store. Tuolla käydessään ei vain voi olla tulematta hyvälle tuulelle (tai olla ostamatta mitään). Ihan liian harvoin tulee käytyä ottaen huomioon, että sitten on hymy kasvoilla loppupäivän. Toi nahkapalaneule on ehkä upeinta, mitä olen vähään aikaan missään nähnyt ja keksin noin tuhat asua, mitä sen ympärille voisi rakentaa. Löytäisinpä jostain mustan, pliseeratun hameen. Jotain paksumpaa kangasta, ei sitä sifonkiataijotain, mitä on nyt kaikkialla.

4 kommenttia:

emmavilhelmiina kirjoitti...

Oi että ihana blogi sulla:)! Ulkoasu on kiva ja kuvat on kans tosi hienoja:) Millä ohjelmalla muokkaat kuvat:)?

http://emmavilhelmiina.blogspot.fi/

Anonyymi kirjoitti...

sairaan kivoja ostoksia ja muutenkin mukavan olonen blogi :---)

Johanna kirjoitti...

wow, toi susipaita on magee ja sun blogigi on semmonen erikoinen, eikä mkn massa :)
bannerin värit<3 ja tykkäsimme nii et liityimme ^^

t. johzu (http://forangelseyes.blogspot.com)

ja meiän: jehnablogger.blogspot.fi (:

Elena kirjoitti...

Kiitos kaikille kivoista kommenteista. Hyvä mieli tulee! :>