Motivaationpuutostila

 photo kuveisia-021_zpsc96f9cd4.png photo kuveisia-009_zps6d961c66.png photo kuveisia-007_zps4ca7e16d.png photo kuveisia-004_zps8c0507af.png photo kuveisia-024_zpsb924e935.png

Mikään ei motivoi! Yritän rohkaista itseäni menemään tänään salille, mutta murehdin kuitenkin vain, että entä jos salikorttini ei enää toimikaan, kun en ole niin pitkään aikaan käyttänyt sitä ja teenkin vain turhan reissun. Olisi niin helppoa mennä suoraan koulun jälkeen, mutta koulusta päästyäni haluan vain kotiin ja peiton alle. Eivätkä nämä koulupäivät tästä ainakaan helpommiksi muutu kevään mittaan.

Pukeutumisesta en jaksa vieläkään innostua, vaikka haluaisin. Seuraan toinen toistaan ihanampia blogeja, joista voisi noin niin kuin teoriassa ammentaa inspiraatiota, mutta oma vaatekaappi (ja erityisesti pankkitili) ammottaa tyhjyyttään, kirppiksetkään eivät pelasta ja kaiken muun pahan lisäksi olen niin kovin pullava. Oma olemus ja peilikuva tympii. Ruoka se vaan jaksaa kuitenkin maistua entiseen malliin. Äh.

Melankoliaa ilmassa. Onneksi on viikonloppu ja George R. R. Martinin A Feast for Crows paketin avaamista vaille hyppysissäni. Voi minua, kun en ollut tajunnut A Song of Ice and Firen hienoutta jo 2009, kun Martin oli kunniavieraana Finnconissa. 

Yksi toinenkin paketti on noutamatta. En malta odottaa, kun saan sen päälleni. 

Olen ihan varma, että kyllä tämä tästä. Ja hei, jos teette tortillaa, niin tehkää guacamole itse. Helppoa on, ainakin tällä ohjeella. Tuosta poiketen mä käytän tosin tuoretta chiliä, en mitään mausteseosta. Ja sitten jätän korianterin pois. Eikä mikään teho- tai sauvasekoitinkaan ole tarpeellinen, mikä voisi olla terapeuttisempaa kuin haarukalla muussaaminen?!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

sulla on ihanan persoonaalinen blogi ja noi hiukset rohkeen väriset (: se on tämmöst kaamosaikaa talvi mut koitas jaksaa :))

seuraajasi, jehnablogger.blogspot.com
tsekkaa uus videomme ^^

Elena kirjoitti...

Jenna ja Johanna: Tsih, kiitos! Ja käyn tsekkaamassa!