Monkirakkautta

Photobucket

Ketjuliikkeistä harvoin löytyy mitään kivaa, mutta Monkissa on melkein aina jotain. Olen kotihiiri ja sitä paitsi laiska, eikä siksi oikein tule käytyä fyysisessä liikkeessä kovinkaan usein, mutta nettikaupassa on aina jotain ihanaa. Joskus olen tilannutkin jotain. Nyt odottelen noita avaruusrintsikoita saapuviksi ja harmittelen, kun en ehtinyt ostaa kuin yhden sopivan alaosan ennen kuin ne myytiin loppuun. Korkeavyötäröisyys (♥) ja übersiisti kuosi niin harvoin löytyvät samoista alusvaatteista.

Hailakansävyinen kukkamekko olisi alennuksessa, dungareet (vai farkkushortsihaalarit?) olisivat kenties jopa käytännölliset kesällä ja puserossa on kiva, graafinen kuosi. Ehkä teen pitkästä aikaa retken Helsinkiin taas joskus. Jos mun kirpparikamat menevät vaikka kaupaksi, olisi rahaakin pariin kivaan kevätvaatteeseen. Oikeasti pitäisi edelleen säästää. Päässä pyörii koko ajan ajatus rahattomasta kesästä. Ja siitä, että vuokra on oikeasti liian kallis ja pitäisi muuttaa. En vain haluaisi, tämä on niin koti. 

Oli kiva kokeilla tehdä tuollaista kollaasia, kuvat ovat Monkin sivuilta lainattuja. Tykkään kuitenkin blogeissa enemmän itseotetuista kuvista. Ehkä pupu suostuisi kuvaamaan huomennakin parit asukuvat.  

2 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Tää sun ulkoasu on magee! =)

~http://breakagem.blogspot.com/

Elena kirjoitti...

marpsu: Kiitos! :)